ΦόρουμΣυχνές ΕρωτήσειςΕγγραφήΣύνδεση
NEA
Πάρε μέρος στην 6η αγωνιστική του Painters League!
Similar topics
  • » League of Legends Vladimir Gameplay
  • NEA
    Πάρε μέρος στον 15ο διαγωνισμό βαψίματος του GWF με special θέμα: Unit!!!
    Μαϊος 2012
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   
    CalendarCalendar
    This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Share | 

Painters League - 6η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
    Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Trollzor
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 4356
    Τόπος: Ζμπέοςμ.
    Currently Playing: Με τα νεύρα των ζώων
    Registration date: 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 11:35 am

Εγώ δεν έχω προλάβει να βάψω κάτι νέο, και δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτό κάποιο από τα παλιά. Αν έχω τη δυνατότητα να στείλω αύριο στις 13:00 ενημέρωσέ με μπος.
    Επιστροφή στην κορυφή Go down
    Altair
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 3108
    Τόπος: Πάτρα
    Currently Playing: Lizardmen, Bretonnia, Daemons
    Registration date: 21/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 2:03 pm

μπορει να κανει κανενας ενα τουτοριαλ για το πως 4 φωτο τις κανουμε μια?
    (ειναι λαλακια να ζητησω παλι απο τον ελχιον να μου τις φτιαξει)
    Yria
    Knight
    Knight

Αριθμός μηνυμάτων: 397
    Registration date: 30/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 2:17 pm

εχεις photoshop?
    Altair
    Arch Spammer
    Arch Spammer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 2:19 pm

οχι σε αυτον τον υπολογιστη
    στο μαγαζι του πατερα μου εχω βαλει αλλα δεν θα περασψ απο εκει σημερα
    Yria
    Knight
    Knight

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 2:22 pm

mlkia, χρειαζεσαι photoshop για να κανεις editing την φωτο σου...
    Altair
    Arch Spammer
    Arch Spammer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 2:37 pm

γαμωτο.
    πφφφφφφ
    δεν φαινεται ολο το μοντελο με μια αλλα δεν πειραζει
    θα ανοιξω ενα τοπικ με τις 4 φωτο για να τις δουνε και στον διαγωνισμο θα βαλω μια απ'ολες
    aphelion
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 4791
    Τόπος: Terra
    Currently Playing: with your nerves :D
    Registration date: 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Τετ Nov 10, 2010 5:24 pm

Πόσο μεγάλο ειναι και δεν του φτανει μια φωτό?
    Και με το paint μπορεις να το κανεις edit.

kiour_gr
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 5089
    Τόπος: Cambridge
    Currently Playing: Nightlords
    Registration date: 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 1:12 am

πολλες ισαξιες και brutal monomaxies.
    Yria
    Knight
    Knight

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 6:51 am

aphelion έγραψε:

Και με το paint μπορεις να το κανεις edit.

Δεν το εχω δουλεψει το paint και δεν το ηξερα... Προσπαθησα εχτες να κανω ενα γρηγορο tut για το πως μπορεις να βαλεις φωτος μαζι αλλα δεν προλαβα να το ανεβασω... Θα το κανω σημερα λογικα.
    elhion
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 2606
    Τόπος: Ίλιον - Αθήνα
    Currently Playing: WHFB // 40K // BB // LotHS // LotR
    Registration date: 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 9:21 am

chronomancer αν έχεις κάτι παλιό ή νέο στείλε μου, έχω και άλλη μια συμμετοχή στην αναμονή να διαγωνιστεί...!

Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 4356
    Τόπος: Ζμπέοςμ.
    Currently Playing: Με τα νεύρα των ζώων
    Registration date: 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 12:34 pm

elhion έγραψε:
    chronomancer αν έχεις κάτι παλιό ή νέο στείλε μου, έχω και άλλη μια συμμετοχή στην αναμονή να διαγωνιστεί...!

Οκ μπός. Δεν έγινε η σύνδεση νετ στο σπίτι ακόμα και τα στέλνω απ'τη δουλειά... Και τις τελευταίες μέρες, ξυπνάω, ετοιμάζομαι και πάω σερί μέχρι το βράδυ, γι'αυτό δεν έχω ασχοληθεί. Αν είναι βγάζω τη φωτό και σου στέλνω 11:00 πρωί αύριο.

Αλλιώς (επειδή έχω καθυστερήσει άπειρα) δεν τρέχει, ο "bye" παίρνει τον πόντο του και παίζει επόμενη.
    Abducted47
    Spamlord
    Spamlord

Αριθμός μηνυμάτων: 1561
    Τόπος: Into the Abyss
    Currently Playing: DOTA + WOW
    Registration date: 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 12:40 pm

Αφηστε της μαλακιες! Very Happy Δεν εστειλα μοντελο για να παρω bye! lol! Και ουτε για να κερδισω ποντους.... Για χαβαλε το εβαλα και για να στηριξω την προσπαθεια.
    ogyon
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 5614
    Τόπος: Αθηνα
    Currently Playing: Warhammer 40k , Rpg (anything..), LotoW
    Registration date: 30/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 9:18 pm

Abducted47 έγραψε:
    Αφηστε της μαλακιες! Very Happy Δεν εστειλα μοντελο για να παρω bye! lol! Και ουτε για να κερδισω ποντους.... Για χαβαλε το εβαλα και για να στηριξω την προσπαθεια.

εχω εναν μισοτελειωμενο μαγο. Ειναι η πρωτη μου μινι, αλλα μπορω να σε παταξω εαν δεν κοιτανε τον υπολοιπο παραμονο το υφασμα του.. Σε ψηνει να τις μετρησουμε?? LoL!!!! What a Face
    Abducted47
    Spamlord
    Spamlord

Αριθμός μηνυμάτων: 1561
    Τόπος: Into the Abyss
    Currently Playing: DOTA + WOW
    Registration date: 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Πεμ Nov 11, 2010 11:49 pm

ogyon έγραψε:
    Abducted47 έγραψε:

εχω εναν μισοτελειωμενο μαγο. Ειναι η πρωτη μου μινι, αλλα μπορω να σε παταξω εαν δεν κοιτανε τον υπολοιπο παραμονο το υφασμα του.. Σε ψηνει να τις μετρησουμε?? LoL!!!! What a Face

sorry gia ta greeklish einai ektos pc.
    Nai re den exo kannena provlima.
    ogyon
    Arch Spammer
    Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων: 5614
    Τόπος: Αθηνα
    Currently Playing: Warhammer 40k , Rpg (anything..), LotoW
    Registration date: 30/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Painters League - 6η αγωνιστική   Παρ Nov 12, 2010 6:09 am

εαν δεν εχουν προβλημα οι διοργανωτες με αυτο, το απογευμα θα στειλω φωτογραφιες απο την μινι, για να την ανεβασουν μαζι με τη δικη σου!

Painters League - 6η αγωνιστική

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Similar topics

-
    » Painters League - 6η αγωνιστική

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
     :: Painters League Board-